Skapa en bucketlist med platser du vill upptäcka i världen

fjallen-ledkryss-med-sno-toppbild

Arbetar du remote eller funderar på en livsstil som innebär att du är helt platsoberoende? Grattis! Det många uppskattar med detta är att gräset inte alltid behöver vara grönare på andra sidan. Om du är helt platsoberoende kan du enkelt välja att flytta dig till det gröna gräset på andra sidan. Bland remotearbetare är det vanligt att pendla mellan två ställen, länder eller kontinenter, kanske bor du i fjällen och åker skidor vintertid och på västkusten och surfar under sommaren.

Coworking

Genom alla dessa coworkinglokaler som idag finns över hela världen är det möjligt att areta från nästan vilka plats som helst på hela världen. Visst du att det, exempelvis, finns så mycket som 32 coworkingplatser bara i Jämtland Härjedalen, den senaste är Kollektivet i Klövsjö- Coworking i fjällen. De vill vara en plats dit du kan komma och jobba en dag, vecka eller sitta permanent. Fördelen med att sitta på en qoworkingplats är att du lätt lär känna nya människor och får vänner at hänga med. 

Nyligen introducerades Humbo.com, en innovativ digital plattform som inspirerar till dina drömresor. Att ha en Bucketlist utgör ett fantastiskt verktyg för att förverkliga dina resdrömmar och Humbo.com uppmuntrar dig att skapa ett konto och en Bucketlist redan idag. Humbo finns även som app för iOS. 

En Bucketlist definieras som en lista över saker du drömmer om att göra innan du lämnar jordelivet. Vi och Humbo vill uppmuntra dig at skapa en bucketlist med alla de platser runt om i världen som du vill besöka innan du dör. 

Här är några övertygande anledningar till varför du bör omfamna tanken på en Bucketlist:

Låt nya resmål inspirera dig:

Via Humbo.com kan du hitta nya resmål att inkludera på din Bucketlist. Världen är fylld med skatter att upptäcka, och valet av platser att besöka är helt och hållet ditt.

Skapa tillsammans:

Delandet av drömmar och mål blir roligare om du involverar din partner, vänner eller familj. Att sätta upp gemensamma mål gör att ni delar glädjen av upplevelserna.

Lev i nuet:

Vänta inte med att förverkliga dina drömmar. Se till att uppleva så mycket som möjligt medan du är vid god hälsa. Kanske vill du lära dig åka skidor eller surfa, våga testa något nytt!

En föränderlig värld:

Klimatförändringar påverkar vår natur och omgivning. Utforska dina drömresmål innan de försvinner.

Skapa fokus och riktning:

En Bucketlist hjälper dig att sätta upp mål och upplevelser du längtar efter att uppnå. Den skapar fokus och hjälper dig att sålla bland det som är mindre betydelsefullt för dig. Studier visar att nedskrivna mål är mer benägna att realiseras.

Oavsett om du vill hitta Sveriges högsta berg, utforska Afrikas vilda djurliv eller hitta världens mest populära resmål, önskar vi dig framgång i din resa genom Bucketlistens äventyr. 

Ta en sväng förbi Humbo.com för att få inspiration och skapa din egen Bucketlist, så du kan förverkliga dina resdrömmar!

Lämna ett svar